Moyo Logo

Welkom

bij Natuurgeneeskundige Praktijk Moyo,

 

“Wat wil ik nu eigenlijk met mijn leven?”

Veel mensen stellen zich deze vraag, zo ook ik. Dit is “mijn” antwoord:

Een carriereswitch was het gevolg. Mijn droom voor een eigen praktijk begon na diverse massage opleidingen. Het is een gigantische stap geweest. Nu kan ik zeggen “ik ben blij dat ik toen die keuze heb gemaakt”. Ik voel nu heel duidelijk wat het is om iedere dag met veel plezier je werk te kunnen doen.

 

Wat maakt massage(therapie) voor mij zo bijzonder?

Het menselijk lichaam vind ik boeiend en fascinerend. Vooral het functioneren, de mogelijkheden en de psychologische achtergronden achter blokkades en fysieke klachten. De kunst om de klacht te achterhalen en te behandelen is mijn passie. De oosterse geneeskunde heeft me veel wijsheid gebracht als aanvulling op de westerse geneeskunde.

Ik ben gediplomeerd Integraal Massagetherapeut maar het aanbod zal blijven uitbreiden, want het leren stopt nooit en dat is ook de uitdaging in mijn leven. Het houdt me alert en bewust en dat is ook precies wat ik wil.

 

 

Graag tot ziens, Maureen

 

Bij massagetherapie maak ik gebruik van de volgende vormen:

Mijn werkwijze is holistisch en richt zich hoofdzakelijk op een positieve bevordering van ontspanning en welzijn van de mens als geheel. Zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht en respect staan bij mij hierin voorop.