Stoel Massage

Stoelmassage

Stoelmassage is op het werk niet meer weg te denken. De praktijk wijst namelijk uit dat stoelmassage het ziekteverzuim op de werkvloer flink naar beneden brengt. Het is vooral goed ter preventie van RSI en stress. De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven. Tijdens deze massage oefen ik druk uit met handen en handpalmen op een aantal acupressuurpunten waardoor de energie die door ons lichaam stroomt kan worden beïnvloed.
 

Door stress en een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. De drukpuntmassage wordt uitgevoerd op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor deze blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Het lichaam komt op die manier weer goed in balans.
 

Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten per werknemer en is zodoende makkelijk in te plannen tijdens een werkdag. Ik neem hiervoor een speciale massagestoel mee en bij voorkeur vinden deze massages bij het bedrijf plaats in een rustige afgesloten ruimte.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of een proefmassage!