Intuitive Massage

Intuïtieve ontspanningsmassage

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en daarom telkens weer anders zal zijn. Ik laat me door mijn gevoel leiden, mijn handen laten zich sturen door hetgeen ik voel dat nodig is. Het is een ontspanningsmassage die met aandacht, respect en warmte wordt gegeven.
 
Intuïtief masseren is niet zomaar een kunstje. Het zet (lichaams)bewustwording in gang en geeft inzicht in jouw lijf en leven. Een massage kan ondersteunen in het maken van keuzes voor een bewuster leven in verbinding met je lichaam. Ons vanzelfsprekende lichaam liegt nooit!
 
De handgrepen van deze massage zijn dezelfde die voor fysiotherapie, schoonheidsverzorging en sportmassage worden gehanteerd. Onder andere strijkingen, knedingen en fricties werken in op de huid en de spieren.
 
Deze behandeling wordt als zeer rustgevend en ontspannend ervaren. De massage geeft een prettig gevoel van geborgenheid en heelt lichaam en geest. Ook als er geen klachten zijn, het is een heerlijke vorm van genieten. Na afloop voel je je als herboren. Regelmatig een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massage werkt zowel preventief als curatief.