Ontspannings Massage

Filosofie

Massage is voor iedereen en voor alle leeftijden. Aanraking is een levensbehoefte. De positieve invloeden van een aanraking (massage) zijn velerlei. Naast een betere bewustwording van, en beter contact met je eigen lichaam is het ook ontspannend en rustgevend. Uit studies blijkt bovendien dat mensen die regelmatig een massage ondergaan zich beter kunnen concentreren en minder kans op een depressie of stress hebben. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact. In de huidige tijd nemen veel mensen erg weinig tijd voor zichzelf en komen dus niet echt meer tot ontspanning. Als je goed voor jezelf zorgt kom je weer helemaal in balans. Investeer in je lichaam!

 
Er zijn nog een paar goede redenen om je te laten masseren:

Ontspanning

Massage is ontspannend voor je lichaam en je geest. Niets is lekkerder dan na een drukke dag of periode even alles los te laten en te ontspannen door een massage.

 

Nieuwe energie

De energiedoorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.

 

Tijd voor jezelf

Een massage brengt je van het denken naar het voelen, van het hoofd naar het lichaam, van tijd naar tijdloosheid. Een oase van rust, waarbinnen je even niets hoeft.

 

Klachtenverlichting

Spanningsgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rug- , nek- en schouderklachten, stress, slechte nachtrust en pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden.

 

Gezondheid

Massage brengt gespannen spieren tot rust, bevordert een gezonde bloedsomloop en de doorstroom van energie, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en helpt het lichaam in balans te blijven. Dit ondersteunt en versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

Of

…….. gewoon omdat het lekker is.